Beykoz'a güçlü araçlar, güçlü hizmet

Beykoz Belediyesi,  fen işleri çalışmalarında kullanılmak üzere 5 kamyonu daha araç filosuna dâhil etti.

İlçede daha kaliteli, hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlayan Beykoz Belediyesi,  fen işleri çalışmalarında kullanılmak üzere…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Belediyesi,  fen işleri çalışmalarında kullanılmak üzere 5 kamyonu daha araç filosuna dâhil etti.

İlçede daha kaliteli, hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlayan Beykoz Belediyesi,  fen işleri çalışmalarında kullanılmak üzere 5 kamyonu daha araç filosuna dâhil etti. Böylelikle hizmete alınan yeni araç sayısı 21’e ulaştı.

Arazi genişliği bakımından İstanbul’un büyük ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da hizmetlerin ulaştırılmasında araç sayısı da önem taşıyor. Beykoz Belediyesi yeni aldığı araçlarla arazi çalışmalarını her geçen gün daha hızlı ve etkin şekilde yürütmeyi hedefliyor.  

Kamyonların hizmete alımı dolayısıyla başkanlık binası önünde düzenlenen törene, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci, Beykoz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Fahri Sümer, başkan yardımcıları, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.  

Beykoz’un dört bir köşesinde asfaltlamadan, merdiven yapımına, yağmursuyu kanallarından tretuvar döşeme çalışmalarına kadar fen işleri alanından çalışmaların devam ettiğinin ve ilçe sakinlerine yaşanılabilir bir kent bırakmayı hedeflediklerinin altını çizen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hizmete alınan araçlarla teknik olarak imkânların iyileştiğini böylece planlanan çalışmaların daha çabuk ve hızlı tamamlanacağını söyledi. 

Beykoz'a güçlü araçlar, güçlü hizmet
Bizi Takip Edin