Aydın Düzgün'den ''Beykoz'un 2B belgeseli''

CHP'nin Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylarından Aydın Düzgün, yerel basına verdiği bir davette 2B belgeselini kamuoyunun dikkatine sundu.

CHP'nin Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylarından Aydın Düzgün, yerel basına verdiği özel bir…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylarından Aydın Düzgün, yerel basına verdiği bir davette 2B belgeselini kamuoyunun dikkatine sundu.

CHP’nin Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylarından Aydın Düzgün, yerel basına verdiği özel bir davette, mülkiyet sorunlarına ilişkin olarak gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarına temel teşkil eden, özel olarak hazırlanmış bir 2B belgeselini de kamuoyunun dikkatine sundu.

Anadoluhisarı Kıyı Emniyeti Tesisleri’nde, yerel basın mensupları ve aday adaylığı çalışmalarında kendisini destekleyen çalışma arkadaşları için özel bir davet veren CHP’li Aydın Düzgün, gecede misafirlerini bilgilendirirken eğlendirmeyi de ihmal etmedi!

Adnan Güner’den basın mensuplarına teşekkür

Davetin açılış konuşmasını Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Adnan Güner yaptı. Güner, konuşmasında söz konusu davetin içeriğiyle ilgili olarak bilgilendirmede bulundu. Aydın Düzgün’ün 2B konusundaki çalışmalarını basın mensuplarına daha iyi aktarabilmek için özel bir davet düzenlediklerini kaydeden Güner, “ basının yol göstermesi ve değerlendirmesine bizler değer verir isek, doğruyu daha iyi yaparız. Çünkü eleştiriler, tenkitler, gözlemler basın kanalıyla daha iyi görülebiliyor. Basını izlediğimiz zaman, çok aktif bir yapı ortaya çıkıyor” dedi ve kendilerini aydınlatmalarından, yol göstermelerinden ötürü basın mensuplarına teşekkür etti.

Aydın Düzgün: AKP, 2B konusunda halkın yanında değil

Adnan Güner tarafından konuşma yapmak üzere sahneye davet edilen CHP’nin Beykoz Belediyesi başkan aday adaylarından, tapu ve kadastro mühendisi Aydın Düzgün de, katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek, şu açıklamayı yaptı: “ Beykoz’da önemli bir konu var. Bu konu, belki birçok yeri yakından ilgilendirmiyor ama Beykoz’u çok yakından ilgilendiriyor: 2B konusu. Biz, bununla ilgili her mahallede çalışmalar yapıyoruz; bu konuyu anlatmaya çalışıyoruz. Bu konuda AKP’nin halktan yana olmadığını sürekli anlatmaya çalışıyoruz; anlatmaya da devam edeceğiz.”

Siyaset ve medyanın birbirinden kopma şansları yok!

Sözlerinin devamında, 2B ilgili olarak hazırlanmış bulunan belgeselin kamuoyunun dikkatine sunulmasının önemine işaret eden Düzgün,  bu bağlamda medya sektörünün siyaset ile iç içe olduğunu belirterek, “ (bu ikisinin) asla birbirinden kopma şansları yok” dedi.

Basının ve siyasetçilerin birbirlerinden ayrı düşünmelerinin çok normal olduğunu kaydeden Aydın Düzgün, önemli olan şeyin, karşılıklı saygı olduğunu belirtti. Düzgün’ün konuşmasının sonrasında ise, 2B ile ilgili olarak hazırlanmış bulunan belgesel izlendi.

Eğlence de vardı!

CHP’nin Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylarından Aydın Düzgün, misafirlerini canlı müzik eşliğinde eğlendirmeyi de ihmal etmedi!

Haber: Arzu Başlantı

Aydın Düzgün'den ''Beykoz'un 2B belgeseli''
Bizi Takip Edin