Sosyete Çarşısı kapılarını açtı

Mahkeme kararı ile kapatılan Beykoz Çubuklu 'Sosyete Çarşısı' yenilenerek kapılarını tekrar açtı.

Beykoz Çubuklu Dedeoğlu viyadük altında yer alan ve mahkeme kararı ile kapatılan 'Sosyete Pazarı' bu kez yenilenerek 'Sosyete Çarşısı'…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahkeme kararı ile kapatılan Beykoz Çubuklu ‘Sosyete Çarşısı’ yenilenerek kapılarını tekrar açtı.

Beykoz Çubuklu Dedeoğlu viyadük altında yer alan ve mahkeme kararı ile kapatılan ‘Sosyete Pazarı’ bu kez yenilenerek ‘Sosyete Çarşısı’ olarak kapılarını tekrar açtı.

Eski görüntüsü itibari ile pazar olan yer özel kişilerin kanunen pazar yeri kuramayacağı gerekçesi ile mahkeme kararı ile kapatılmasının ardından 170 dükkanlık bir çarşı haline getirildi.

Beykoz Çubuklu Dedeoğlu viyadük altında yer alan Sosyete Çarşısı Çubuklu Camii İmamı Muharrem Uzun tarafından okunan duaların ardından kurban kesilerek Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu, Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç ve Sosyete Çarşısı Dernek Başkanı  Mustafa Yeşilbaş tarafından açıldı.

İçerisinde yer alan dükkanların ruhsat ve vergi kaydının bulunduğu Sosyete Çarşısı’nda giyim, cafe, manav, bujiteri ve daha bir çok çeşit ile vatandaş, aradıkları her ürünü bir arada bulabilme şansına sahip olacak.

Dükkan sahiplerinin açılışa yogun ilgi gösteren vatandaşa memnuniyetini gösterirken kuru pasta ve meşrubat ikramı yapıldı.

Haftanın 7 günü açık olacak olan çarşı Beykozluları bekliyor.

Sosyete Çarşısı kapılarını açtı
Bizi Takip Edin