ANAP ruhu Beykoz'da yeniden hayat buluyor!

Beykozlu ANAP'lılar kendi aralarında düzenledikleri gönül sofrası ile bir araya gelerek, beraberce olmanın keyfini çıkardı.

Beykozlu eski Anavatan Partililer (ANAP), Adem Öztürk öncülüğünde buluştu. Birlikte olmak, sohbet etmek ve eski anıları…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykozlu ANAP’lılar kendi aralarında düzenledikleri gönül sofrası ile bir araya gelerek, beraberce olmanın keyfini çıkardı.

Beykozlu eski Anavatan Partililer (ANAP), Adem Öztürk öncülüğünde buluştu. Birlikte olmak, sohbet etmek ve eski anıları yas etmek amaçlı bir araya gelen ANAP’lılar, Pasha Garden Restoranda düzenledikleri yemekli toplantı ile bir araya geldi.

Eski ANAP’lılar, hem beraberce olmanın keyfini çıkardı hem de günün sürprizi olan eski ANAP Belediye Meclis Üyesi Adem Öztürk’ün doğum gününü kestikleri pasta ile kutladı.

Eski ANAP Milletvekili Halit Dumankaya’nın da özel davetli olduğu toplantıda, eski anılar paylaşıldı, yemek eşliğinde sohbet edildi.

Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Adem Öztürk, siyasi hiçbir amaç için bir araya gelmediklerini belirtti. Buranın bir gönül sofrası olduğunu vurgulayan Öztürk; ‘Beykoz’un imarı ile ilgili herkes farklı şeyler söylüyor. Ben 30 sene önce siyasete başladım. O zamanda Beykoz’un planlarını, sorunlarını konuşuyorduk; şimdi de aynı şeyleri konuşuyoruz. Ancak biz geldiğimiz zaman geçmişte geri görünüm etkilenme alanları dahi boğaz imar müdürlüğüne bağlıydı. Daha sonra ilçe belediyelerine verildi. Ne gariptir, yasa ile taban alanı yüzde 15, 5 kata kadar müsaade verilir üste çıkmalarda dahil, terk edilen alanlarda emsale konur denmesine rağmen zamanla başlayan serüvenle bakanlar Ankara’da imar yetkisi alana kadar maalesef vatandaşın yasalolması gereken yerlerin yüzde 50’sini kıstılar. Ben bir bölgenin planlarının, o bölgedeki insanların yapması gerektiğine inanlardanım. Yetkilerin ilçe ve il belediyelerinde olmasının doğru olduğuna inanıyorum. Ama bu ülkede çok ağır bir bürokrasi var. Geri görünüm etkilenme dışında bir plan yapılıyor. Bu planla Beykoz’da geri görünüm etkilenmeye uyumlu ama benim yüzde 50 kıstıkları dediğimi de yüzde 50 vermek kaydıyla bütünlük sağlayacak bir plan yapılıyor. Beykoz’da maksimum verilebilecek bir hak var. Şu anki planlar buna çok uygun. Ben şahsım adına bu planların doğru olduğunu düşünüyorum. Beykoz’un modernize olması için yıkılıp, yeniden yapılması lazım. Beykoz bu güzelliği ile neden İstanbul’un en kaliteli yeri olmasın. Neden ulus olarak ve Beykozlu olarak beraber kazanmayalım. Sıkıntılar yaşanacak ama ben sonucunda Beykozlunun huzur içinde modern kentte olacağına inanıyorum’ şeklinde konuştu.

Adem Öztürk’ün konuşmasının sonrasında doğum günü olması sebebiyle dostlarının aldığı pasta ile Öztürk, yeni yaşına girdi.

ANAP ruhu Beykoz'da yeniden hayat buluyor!
Bizi Takip Edin