Boğaz'da Ramazan keyfini Beytaş'ta yaşayın

Beykoz Beytaş Restoran & Cafe, Ramazan ayında müşterilerine birbirinden leziz iftar seçenekleri ile hizmet etmeye devam ediyor.

Kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak senelerdir İstanbul ve Beykoz halkına hizmet…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Beytaş Restoran & Cafe, Ramazan ayında müşterilerine birbirinden leziz iftar seçenekleri ile hizmet etmeye devam ediyor.

Kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak senelerdir İstanbul ve Beykoz halkına hizmet veren Beytaş Restoran & Cafe, kalitesinden ödün vermeden en üst düzeyde müşteriye sunduğu hizmeti büyütmeye, geliştirmeye devam ediyor…

Beykoz’da bir çok şubesi bulunan Beytaş’ın hizmeti giderek büyümekte ve mekanlardaki yenilikleri artmakta. Yenilikleri ile, kaliteyi ve konforu müşteriye yaşatmayı kendisine ilke edinen Beytaş, güleryüzlü personeli ile müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyor.

Beytaş Teras Cafe, Değirmen Cafe ve Sahil Restoran şeklinde üç ana şubesi bulunan Beytaş, Ramazan ayında da şubelerinde iftara özel birbirinden lezzetli yemek seçenekleri ile damaklarda tat bırakıyor.

Her gün farklı iftar menüleri…

Beytaş AŞ. Genel Müdürü Yalçın Çolak, Beykoz Güncel Haber’e özel şubelerinde iftarı şöyle anlatıyor: “Bizim ana yerimiz olan üç tane yerimiz var. Bunların her biri ile ilgili ayrı bir menü hazırladık. Bunlarda kendi arasında hafta da 7 gün farklı iftar seçeneklerini müşteriye sunuyor. Yani bize her gün gelen insan ardı ardına aynı yemeği yemeyecek”.

Yenilikler Beytaş’ın vazgeçilmezi

Beytaş Sahil Restoran’da kaliteyi, konforu biraz daha yükselten ve yükseltemeye devam edecek olan Genel Müdür Yalçın Çolak, yapmış olduğu yenilikleri ise şu şekilde bizimle paylaşıyor: “Bunların aynı sıra çevresel değişiklikler yapmaya çalıştık. Özellikle iftar sonrası namaz kılacak vatandaşlar için mescidimizi yeniledik. Mescidimizin yanına bir şadırvan yaptık. Ayrıca iftardan sonra insanların sahilde oturup rahat çay içmesi için, biliyorsunuz bizim iftar menümüzde çay bedava ve sınırsız olduğundan, çeşitli pasta alternatiflerini içeren küçük büfe tarzı bir yer oluşturduk. Yakında büfe kısmını ve restoran kısmını ayıracağız. Büfe kısmını mini bir kafe tarzına hitap eden masa-sandalye ile donaltacağız”. Mekan hakkında yaratıcı fikirlere sahip olan Çolak, gazetemize özel bir planını daha bize aktardı. Denizde kefallerin çok olduğunu ve son derece de güzel olduğunu ifade eden Çolak, yakında denizi alttan aydınlatma sistemi ile aydınlatacağını ve kefallerin güzelliği büyüsünde müşterilerin daha farklı, hoş bir atmosfer eşliğinde yemek yiyeceklerini söyledi.

Değirmen Cafe ve Teras Cafe içinde yapmış ve yapacak olduklarını yenilikleri anlatan Çolak; “Değirmen Cafe’de bir yeşil alanımız var. Yeşil alanımızı çitlerle bölmeye başladık. Hatta bir kısmını bugünlerde böldük. Şimdi oraya bayramdan sonra yeşillerin üzerine masalarımızı koyacağız. Önceden kapalı alanımız vardı 60-70 kişilik, şimdi açık bir alan oluşturduk. Misafirlerimizi bekliyoruz…Teras Cafe’mizde henüz bir değişilik yok. Kendine has manzarası ile birlikte kaliteli hizmet vermeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Gerek normal yemek menüsüyle gerekse iftar menüsüyle cep yakmayan Beytaş, kaliteli hizmeti müşterilerin ayağına getiriyor…

REZERVASYON: 0 216 425 80 56

www.beytasrestaurant.com

Haber: Burcu Çelik

Boğaz'da Ramazan keyfini Beytaş'ta yaşayın
Bizi Takip Edin