Hanefi Dilmaç'tan boşalan koltuğa kim oturdu?

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Hanefi Dilmaç'ın istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa kimin oturacağı belli oldu.

M. Hanefi Dilmaç'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği istifanın ardından boşalan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılığı koltuğ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Hanefi Dilmaç’ın istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa kimin oturacağı belli oldu.

M. Hanefi Dilmaç’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği istifanın ardından boşalan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılığı koltuğuna Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in kimi oturtacağı merak ediliyordu.

Beykoz Belediye Başkanı YüAcel Çelikbilek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı M. Hanefi Dilmaç’ın istifa ettiğini açıklamıştı. Aynı zamanda Meclis Üyesi olan Hanefi Dilmaç’tan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna yine bir meclis üyesi olan Av. Yakup Özbek’in oturduğu öğrenildi.

Av. Yakup Özbek kimdir?

1963 Erzurum doğumlu. ilk ve orta öğrenimi Erzurum da tamamladı. İstanbul üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Milli Gençlik Vakfı İstanbul Şubesi kurucusu ve iki dönem başkanlığını yaptı. 1994 yılında Refah partisi İstanbul İl Teşkilatında siyasi çalışmalara başladı. 1996 -1997 Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı, 1999 yılında Beykoz’dan İl Genel Meclis Üyesi seçildi. 2009 yılında Saadet Partisi Üsküdar İBB meclis üyesi seçildi. Has Parti kuruluşunda İstanbul il yönetimi kurucusu ve İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Has Parti’nin AK Parti ile birleşme sürecinde AK Partiye katıldı.

Evli ve dört çocuk babası 25 yıldır Beykoz Çavuşbaşı’nda ikamet ediyor.

Hanefi Dilmaç'tan boşalan koltuğa kim oturdu?
Bizi Takip Edin