Beykoz muhtarlarına ayda bin 500 lira destek

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın 2021 yılının ilk ayından itibaren mahalle muhtarların ayda bin 1500 TL destek verileceğini açıkladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın 2021 yılının ilk ayından itibaren mahalle muhtarların ayda bin 1500 TL destek verileceğini açıkladı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Beykoz’un 45 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek önemli müjdeler açıkladı.

Alibahadır Mesire Alanı Kemankeş Restoran'da gerçekleştirilen yemekli toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’nin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve 45 mahalle muhtarı katıldı.

Murat Aydın: Ocak 2021’den itibaren ayda bin 500’er lira

Programda bir konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'da muhtar sayısının İstanbul'un diğer ilçelerine göre fazla olduğuna dikkat çekerek muhtarların aylık olarak nakdi yardım beklentisi olduğunu söyledi. Aydın sözlerinin devamında, ”Beykoz'un 45 mahallesi var ve her ay muhtarlara bin 500 lira verilmesi durumunda bunun yıllık 810 bin lira ek masraf olarak belediyeye yansıyacaktır. Beykoz Belediyesinin durumu da ortada ama bu mali külfete yine de katlanacağız. Belediye Meclisinde yapılacak hazırlıkların ardından Ocak 2021’den itibaren ayda bin 500’er lira verelim diyoruz. Bunu ben vermiyorum Beykoz halkı veriyor.”

Esengül Korkmaz Çiçekli: Sizler ayrıcalıklı insanlarsınız 

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli de yaptığı konuşmasında “Sizler isimlerinizle seçiliyorsunuz. Herhangi bir partiniz yok. O yüzden ayrı insanlarsınız. Sizlerle sahada çok yakın çalışıyoruz. Bunu pandemi döneminde de daha iyi anladık. Bu nedenle anlamayı istemezdik ama bu şekilde oldu. Çalışmalarınızdan emeklerinizden ötürü her birinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Hüsnü Kolcu ise yaptığı konuşmasında önümüzdeki yılbaşından itibaren verilecek bin 500'er liralık destek için Beykoz Belediyesine teşekkür ederek sözlerini bir şiirle tamamladı.

Beykoz Belediyesi, mahalle muhtarlarına günün anısına Kol Saati, Hijyen Seti ve Covid-19 bilgilendirme broşürü armağan etti.

Powered by Froala Editor

Beykoz muhtarlarına ayda bin 500 lira destek
Bizi Takip Edin