Ekrem İmamoğlu Beykoz’da ağırlandı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, genel merkezi Beykoz’da bulunan Kastamonulular Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, genel merkezi Beykoz’da bulunan Kastamonulular Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi’ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.  

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, CHP Parti Meclisi üyeleri Sevgi Kılıç ve Gökhan Günaydın ile CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve Nevin Çalışkan’ın eşlik ettiği İmamoğlu, ilk olarak makam odasında ağırladı.

Makam odası ziyaretinin ardından, İmamoğlu, Şen ve beraberlerindeki heyet, KAS-DER üyeleriyle konferans salonunda bir araya geldi. İlk konuşmayı gerçekleştiren Şen, ziyaretinden dolayı memnuniyet duydukları İmamoğlu ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

Türkiye’de hemşehri derneklerinin yaygınlığına dikkat çeken İmamoğlu, “Özellikle İstanbul’da çok üst seviyede hemşehri dernekleri var. Bu dünyada sadece bize ait bir duygu. Örneğin; Almanya’da, Münih’te, ‘Stutgartlılar Derneği’ diye bir şey göremezsiniz, normal de karşılamazlar bu durumu. Ama bizim ülkemizde var.” diye konuştu.

İMAMOĞLU: “BU İŞİN SİYASETİ YOK”

Birinci derece sorumluluklarının İstanbul’a hizmet etmek olduğunu aktaran İmamoğlu, “İstanbul’umuz iyi olduğu taktirde, bilin ki Türkiye’nin her köşesi iyi olur. İstanbul’umuza hep beraber katkı sunma mecburiyetimiz vardır. Ben, bu tarafını çok önemli buluyorum. Bugün hem ülke ekonomisinin hem ülkenin yaşam koşullarının ya da başka unsurlarının çok daha iyi olmasının yolu buradan geçiyor. Bunu, hep beraber emek vererek başarabiliriz. Bu işin siyaseti yok. Konu siyaset değil; siyasetin ötesinde, şehrini ve ülkesini düşünen bir anlayışla hizmet ederek hep doğruyu, hep iyiyi yapma konusunda yarışır olduğu bir alan üretebilirsek, işte o zaman hem şehirlerimiz hem ülkemiz kazanacaktır.” dedi. 

 

 

 

Ekrem İmamoğlu Beykoz’da ağırlandı!
Bizi Takip Edin