Beykoz’da kanser farkındalığı için pembe balon uçurdular

Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında Beykoz Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında ilçe sakinleri ücretsiz sağlık taramasından geçti. Beykoz’u ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Kadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında Beykoz Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında ilçe sakinleri ücretsiz sağlık taramasından geçti. Beykoz’u ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia İlhan da farkındalık etkinliğine katıldı.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisinin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 01-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak anılıyor. Beykoz Belediyesi tarafından da vatandaşlara yönelik bilgilendirme ve farkındalık etkinliği düzenlendi.

ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI

Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında ilçedeki kadınlara ücretsiz sağlık taraması fırsatı sundu.

Ortaçeşme Meydanı’na kurulan mobil sağlık tarama aracı ile hizmet vatandaşın ayağına taşındı. Sağlık taramasına gelen ilçe sakinlerinin, tansiyon ölçümü, göz bozukluğu, göz tansiyonu ve şeker kontrolleri gibi kontrolleri yapılarak yetkililer tarafından bilgilendirildi.  

PEMBE BALONLAR GÖKYÜZÜNE UÇTU

Bir takım ziyaretlerde bulunmak için Beykoz’a gelen AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia İlhan ve il kadın kolları başkan yardımcıları, Ortaçeşme Meydanı’na kurulan AK Nokta standını ve Beykoz Belediyesi’nin ücretsiz sağlık taraması aracını ziyaret etti.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia İlhan ve il kadın kolları başkan yardımcıları, meme kanseri ile mücadelenin simgesi olan pembe kurdeleleri takarak AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen farkındalık etkinliğine katıldı.

Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia İlhan ve il kadın kolları başkan yardımcıları “Kanseri Sen Yakala” sloganıyla pembe renkteki balonları gökyüzüne bıraktı.

Beykoz’da kanser farkındalığı için pembe balon uçurdular
Bizi Takip Edin