Beykoz Kundura’da film ve müzikli hafta sonu

Beykoz Kundura’da kar muhalefeti nedeniyle ertelenen konserler ve gösterimler bu hafta sonu izleyicilerini bekliyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Kundura’da kar muhalefeti nedeniyle ertelenen konserler ve gösterimler bu hafta sonu izleyicilerini bekliyor. 

Hafta sonunu Beykoz Kundura’nın tarihi ortamında film ve müzik ile geçirmek isteyenler için Kundura Sinema ve Kundura Sahne programı keyifli alternatifler sunmaya devam ediyor.

Beykoz Kundura ’nın Kadın Tarihi Ayı ve Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına eşlik eden Mart programında bu hafta, kar muhalefeti nedeniyle ertelenen Lara Di Lara konseri, canlı müzik eşliğinde sessiz film gösterimleri ve kaçıranlar için Ava Gardner klasiği “Pandora ve Uçan Hollandalı”, hafta sonunu tarihi binaların atmosferinde müzik ve film ile geçirmek isteyenleri bekliyor.

LARA Dİ LARA VE KONUKLARI SAHNE’DE

25 Mart Cuma akşamı Kundura Sahne’de, caz’dan folk’a, r&b’den synth pop’a uzanan geniş skalada, denemekten korkmayan müziği ile Dilara Sakpınar, nam-ı diğer Lara Di Lara konuk olacak. 

İdil Meşe, Kamufle ve Selen Gülün’ün de sohbet ve şarkılarıyla katılacağı konser saat 21:00’de başlayacak.

71 YILLIK KLASİK RESTORE KOPYASIYLA

Özgün endüstriyel mimarisiyle sıradışı bir izleme deneyimi sunan Kundura Sinema’nın programında ise, Ava Gardner ve James Mason’ın başrolünde olduğu romantik kara film klasiği “Pandora And The Flying Dutchman / Pandora ve Uçan Hollandalı”, 4K yenilenmiş kopyası ile 26 Mart Cumartesi günü gösterimde. 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE

27 Mart Pazar günü ise, sinema tarihinin ilk kadın komedyenlerine selam gönderen sessiz film programı Sinema’nın Edepsiz Kadınları II, piyanoda Gonca Feride Varol ve kemanda Seçil Başabak Kalyoncu’nun müzikleri eşliğinde gösterilecek.

ETKİNLİK ÖNCESİ BEYKOZ KUNDURA’YI YAŞAYIN

Cuma ve Cumartesi günleri gösterimden 2 saat önce Beykoz Kundura ’ya giriş yapabilir; dilerseniz yeme-içme alanlarında zaman geçirebilir, dilerseniz de saat 20:00’ye kadar Kundura’nın Hafızası: Bir Fabrikaya Sığan Dünya sergisini ücretsiz gezebilirsiniz.

Osmanlı İmparatorluğu ve Cumhuriyet’i kapsayan zengin bir geçmişe sahip Sümerbank Deri ve Kundura Fabrikası’nın üretim tarihine başka bir perspektiften bakmaya davet eden sergi; fabrikadan kalan makineler, belgeler, eski çalışanlar ve ailelerinin bağışladığı nesneleri ve 2015’ten beri sürdürülen sözlü tarih görüşmelerini bir araya getirerek, büyüleyici yapıların hafızasını canlı tutuyor.

%100 temiz hava ile çalışan ve karışım hücresi içermeyen sertifikalı havalandırma sistemleri ile seyirciye güvenli bir izleme ortamı sunan salonlarda gerçekleşecek etkinliklerin sınırlı sayıdaki biletleri beykozkundura.com’da satışta!

 

Beykoz Kundura’da film ve müzikli hafta sonu
Bizi Takip Edin