DEVA Genel Başkan Yardımcılarından Beykoz ziyareti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Beykoz İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Aysun Hatipoğlu ve Evrim Rızvanoğlu’nu ağırladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Beykoz İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Aysun Hatipoğlu ve Evrim Rızvanoğlu’nu ağırladı. 

Eylül 2021’de resmi kuruluşunu tamamlayan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Beykoz İlçe Başkanlığı, Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu’nu ağırladı.

DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Genel Başkan Yardımcısı Aysun Hatipoğlu ile Evrim Rızvanoğlu’nun ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyet, karşılıklı istişarelerde bulunarak, parti içi ve parti dışı konular üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcıları Aysun Hatipoğlu, çok genç bir parti olduklarını belirterek teşkilatlanmanın devam ettiği belirtti. Eylem Planları’ndan bahseden Hatipoğlu, Türkiye’de il il, ilçe ilçe parti teşkilatlarını ziyaret ettiklerini ve buradan aldıkları bilgiler ile neler yapılabileceği konusunu Genel Merkez’e taşıdıklarını anlattı.

Genel Başkan Yardımcıları Evrim Rızvanoğlu ise “Bu seçimde iktidarın bir parçası olmalıyız. Şuanda Türkiye’deki hiçbir parti tek başına iktidar olmayacağı için boş bir hayal satıp tek başına iktidar olmak için değil iktidarın iyi ve iddialı bir yerinde olmak bizim için çok önemli.” dedi. 

Rızvanoğlu, Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi ismi ve parti logo üçlüsünün insanlar tarafından bilinmediğini ve bunun güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Genel Başkan Yardımcılarının konuşmalarının ardından DEVA Partisi Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar ve partiye dair soru ve önerilerini Genel Başkan Yardımcıları’na ilettiler.

Genel Başkan Yardımcıları Evrim Rızvanoğlu ve Aysun Hatipoğlu, gündeme ilişkin sorularını yanıtlayarak Genel Merkez’de başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren DEVA Beykoz Teşkilatı’na başarılar dilediler.

Toplantı, Aysun Hatipoğlu ve Evrim Rızvanoğlu’na çeşitli hediyelerin takdimiyle ve hatıra fotoğrafı eşliğinde son buldu.

DEVA Genel Başkan Yardımcılarından Beykoz ziyareti
Bizi Takip Edin