CHP Beykoz Cumhuriyet için yürüdü

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği geleneksel Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

CHP Beykoz Cumhuriyet için yürüdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında  geleneksel Fener Alayı yürüyüşünü gerçekleştirdi. 

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Onlarca kişi, meşaleler ve Türk bayrakları eşliğinde yürüyerek, bayram coşkusunu yaşadı.

İki gündür süren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Beykoz Kaymakamlığı’nın düzenlediği resmi tören ve kutlamayla başladı; CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Fener Alayı yürüyüşü ile tamamlandı. 

Beykoz Meydan’dan başlayan kortej yürüyüşü, Tarihi Beykoz Çayırı’nda son buldu.

Yürüyüşe, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, ilçe başkan yardımcıları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saatler 19.23’ü göstermesiyle Beykoz Meydan’dan başlayan korteje katılan vatandaşlar ellerindeki Türk Bayrakları ve meşalelerle renkli görüntülere sahne oldu.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı yürüyüşte açılan dev Atatürk posteri görsel şölen oluşturdu.

“Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” gibi sloganların atıldığı korteje evlerindeki vatandaşlar da balkonlarından Türk bayrakları sallayıp, alkışlarla destek verdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Tarihi Beykoz Çayırı’nda toplanan partililere seslenerek günün anlam ve önemine ilişkin konuştu. Ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak etkinlik son erdi.

CHP Beykoz Cumhuriyet için yürüdü
Bizi Takip Edin