2014 için Giresunlular AK Parti dedi!

Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Beykoz Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya Giresunlular ile bazı STK Başkan ve yönetimlerinin de desteği…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Beykoz Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya Giresunlular ile bazı STK Başkan ve yönetimlerinin de desteği ile 2014 Yerel Seçimleri’nde Beykoz Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Beykoz Belediye Başkanlığı için Av.Kemal Kaya, Av.Yüksel Baki’nin ardından Giresunlu iki önemli isim AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. İlk olarak 5. Dönem Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bilir’in resmi başvurusundan sonra Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya’da adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Hasan Karakaya adaylık başvurusu için yüzlerce insan ile birlikte Beykozlu Giresunlular Derneği’nden toplu olarak AK Parti İlçe binasına yürüyüşe geçti. Yürüyüşte STK Başkanları KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Sinoplular Dernek Başkanı Adnan Çeliker, Batumlular Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç, Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Şahin, Erzurumlular Dernek Başkanı Ziya İnik ve Artvinliler Dernek Başkanı Savaşer Şentürk ve üyeleri de yer aldı. Davul Zurna eşliğinde yürüyün kortej İlçe binasına vardığında Beykoz Muhtarlar Derneği Cavit Gül, Giresun Dernekleri Federasyon Başkanı Hasan Turan, Mavi Karadeniz TV Sahibi Fuat Kuş ve heyeti bekleyen vatandaşlar da dahil oldu.

Yürüyüş sonrası resmi başvurusunda bulunmak üzere yanındaki heyet ile birlite AK Parti İlçe binasına giren Hasan Karakaya, İlçe Başkanı Başkan Adem Sefer’e başvuru evraklarını teslim etti.

Hasan Karakaya: Daha güzel Beykoz için el ele verip çalışırız!

Hasan Karakaya başvuru esnasında İlçe binasını dolduran kalabalığa hitaben yapmış olduğu açıklamada:

“ Hepinizi burada görünce heyecanlandım. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Çocukluğumdan beri doğduğum büyüdüğüm, sokaklarını gezdiğim Beykoz’umuzun bundan sonraki süreçte kalkınması, güzelleşmesi, işsizlik sorununa çözüm, daha da ileriye taşınması için gibi konularda şimdiye kadar olan birikimimi Beykoz’a aktarmak adına bu partiden belediye başkan aday adaylığına başvuru yapmaya karar verdim. Zaten 2004 yılından beri partimizin üyesiyim. İnşallah son 10 yıla damgasını vuran AK Partimizin çatısı altında bundan sonraki süreçte hep birlikte daha da güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Fazla söze gerek zaten 10 yıldır ilçemiz partimizle yönetilmekte, onların yaptığı güzel hizmetleri biz biraz daha öteye taşıyarak daha güzel Beykoz için hep beraber el ele verip çalışırız. Yapacağımız her şey Beykoz içindir.” diye konuştu.

Adem Sefer: Bu bir demokrasi yarışı!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, başvuru evraklarını teslim almasının ardından yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi.

“ Demokrasi gereği hepimizin bildiği gibi önümüzde Beykoz açısından önemli olan seçimlere adım atmış oluyoruz. Bu bir demokrasi yarışı ben burayı başında temsilcisi temsil ettiğim ilçemdeki arkadaşlarımın tamamına söylüyorum. Ben bu teşkilatın başı olarak ve diğer teşkilattaki arkadaşlarımızla ortak bir hedefimiz var. Biz 10 yıldır Beykoz’u AK Parti olarak bir noktalara getirdik. Bu bir baht işi, rabbim kimlere nasip eder bilmiyorum. Biz teşkilatlar olarak üzerimize düşen AK Parti bayrağını bir dönem daha Beykoz’ da daha yukarı taşımaktır. Yaptıklarımızı ki 10 yıldır Beykoz’da ve Türkiye’de yapılanlar ortada belli bir noktaya getirdik. Bundan sonraki süreçte aday olacak kardeşimizle birlikte inşallah yaptıklarımızda ve yapacaklarımızda beraber yapıp sahaya ineceğiz. Beykoz’u ve Beykoz halkını layık olduğu hak ettiği yerlere ulaştırmamız gerekiyor. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bütün kardeşlerimize kapımız açık. Bunun demokrasi yarışı olduğu biliyoruz ve hep birlikte bu süreci yürüteceğiz. Hayırlı olsun.” diyerek duygularını ifade etti.

Hasan Turan: Beykoz Beykozlularındır !

Hasan Karakaya, resmi başvurusunun ardından Giresun Fedarasyon Başkanı Hasan Turan’da herkese teşekkürlerini şöyle iletti:

“Hepimiz biliyoruz ki Beykoz Beykozlularındır, burada yaşayan bütün kardeşlerimiz bizim kardeşlerimizdir. Ancak ilk sırada olan nüfusun her zaman en güzel şekilde dikkate alınması gerekir. Şimdi aramızdan çok değerli kardeşlerimiz başta Hasan başkanımız demoratik hakkını kullanarak aday adaylığı sürecine girmiş bulunuyor. Bizim kendi hemşerilerimiz kendi içinden yetişmiş evlatlarına sahip çıkmak vefasına ve duasına uygun bir şeydir. Bundan dolayı buraya gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Asla birbirimizin ayağına basmayacağız. Ve uzayan kol bizler olsun diyeceğiz. Adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu demokratik süreçte demokratik olgunluğumuzu göstererek başarılı ve zaferle çıkmamızı da yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diyerek teşekkürlerini belirtti.

2014 için Giresunlular AK Parti dedi!
Bizi Takip Edin